INTERVJU: SOMMAR!

Hejsan tisdag! För en liten stund sedan publicerades en liten intervju hos Ur & Penn! Här pratar jag lite om måste-accessoarer inför våren och sommaren!

 Spana in inlägget här!

Idag: Jag hänger på kontoret hela dagen. Jag börjar komma igång med en hel del på mitt nya jobb och har mycket i tankarna. Hur ska upplägg se ut och hur ska jag planera för att få allt att fungera på bästa sätt. Efter kontoret tar jag tåget till mamma och pappa i Köping.

Onsdag: Jag jobbar hemifrån! Letar inspiration och fortsätter låta tankarna flöda. Jag ska planera projekt inför nästa vecka som kommer att bli riktigt spännande! På kvällen tar jag tåget tillbaka till Stockholm!

Torsdag: På morgonen möter jag Angelica, Vendela och Vanessa på Riddargatan för ett event. Sophie by Sophie har pressdag för AW17, spännande! Efter det åker jag till kontoret och jobbar på för fullt igen. 

Fredag: Fotografering är vad jag hoppas på! Nu när jag även instagrammar för Ur & Penn behövs massor med fint material! 

Lördag: Ingenting planerat! Städdag? Nej, kanske inte. Även den här dagen ska jag försöka fotografera och även vila, för en gångs skull! 

Söndag: Jobb på Steningekompaniet! Kom och titta på all fin inredning. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *