SUSHI & MY YELLOW BANDANA

SUSHI TIME! I en gul bandana och min absoluta favoritdräkt i svart siden intog vi igår One Ocean Club. Deras uteservering är helt fantastisk. Omringad av yachter, palmer, sol och vita möbler var vi alla enade om att det knappast blir mer lyxigt. Eller blir det? Såklart, vi får inte glömma den fantastiska lunchen. Jag bestämde mig genast för sashimi och några nigiri. Vendela, Vanessa och Angelica åt lite tapas. 

SET I SIDEN & BANDANA ZARA SOLGLASÖGON PRADA KLOCKA UR & PENN

Ni som följt mig på snapchat under resans gång då. Där har det verkligen hänt en hel del. De flesta av er har fått se en sida av mig som jag aldrig visat i sociala medier förut. Vi alla fyra har skrattat så vi vikt oss dubbla och en del av det hamnade också just på våra mystorys. Herregud, vilken resa! 

SOLGLASÖGON HÄR 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *