UPDATE: BARCELONA!

Hej från Barcelona! Här blir vi bjudna på både regn och solsken denna förmiddag. Imorse bestämde vi oss för att gå och äta frukost på en av Barcelonas tusentals uteserveringar. Vi satt länge och njöt av hur härligt det är att ha lämnat Sverige för ett par dagar. Croissants, lattes och färskpressad apelsinjuice gjorde susen. 

Solglasögon, väska och klocka Ur & Penn

Näst på schemat står Brunch & Cake. Vi befinner oss alltså på en riktig matresa. Följ mig på snapchat så kan ni se många fler uppdateringar (giselaas). Ikväll tar vi taxin till Boca Grande! Äntligen. Vill ni besöka något liknande kan jag rekommendera Nosh & Chow i Stockholm. Dock slår inget Boca.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *