BRUNCH & CAKE!

Okej, Brunch & Cake – Varför har jag inte varit där förut? ’’By the sea’’ ligger bara fem minuter från lägenheten, om man går med slöa steg. Helt perfekt tycker jag som i framtiden kommer hänga där en hel del. Vi åt den här fantastiskt vackra brunchen där idag. Smakerna var annorlunda, men det var lite utav en smak-upplevelse. 

KLOCKA OCH SOLGLASÖGON HÄR

Nu håller vi på att göra oss i ordning för en helkväll på Boca Grande! Jag hittade äntligen världens snyggaste set på Zara! Ni får se det imorgon – om ni inte redan checkat min snapchat eller instastory. Där är det som vanligt redan avslöjat. Next up: Catch a cab!

Härmed presenterar jag Barcelonas skönaste servitör. 

Case från Richmond & Finch

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *