LUNCH: PANE FRESCO

Godmorgon freeeedag! Idag åker vi till Barcelona! ”Vi” innefattar Vendela, Vanessa, Angelica och då jag. Äntligen säger jag bara. Regn, blåst och grå himmel är vad vi lämnar bakom oss. Det känns med andra ord helt okej. 

 Håll er uppradade på min snapchat: giselaas

Igår åt jag och mamma lunch på Pane Fresco. Det ligger högst upp på Åhléns City och är om ni frågar mig, ett av Stockholms bästa lunchställen. Inredningen, maten och servicen är på topp. Mamma åt en sallad med friterad halloumi och jag åt en pasta med scampi, vitlök och hummersås. Det var som vanligt, väldigt gott. Nu ska jag gå upp ur sängen, spana in min spraytan som vi alla fyra gjorde hos Beauty Stockholm igår.

Min fina klocka hittar ni på Ur & Penn! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *