EVENT: VESNA W

Igår efter jobbet åkte jag hemåt men hann precis stoppa mig själv – Kom på att jag faktiskt hade en inbjudan till ett event och tog istället den andra upp ur tunnelbanan. Istället för Östermalmstorg promenerade jag Birger Jarlsgatan mot Zara för att hitta min räddare i nöden – ett paraply. Istället blev jag ståendes med en bekant som jag inte träffat på länge och Johanna dök sedan upp för att hänga på till eventet. I en fantastisk lokal lite högre upp på gatan, närmare bestämt nummer 34 tog Vesna, grundaren av Vesna W emot oss med öppna armar. Hon är verkligen så härlig! Precis som hennes blusar. På plats fanns också vackra smycken från Ebba Brahe. 

BLUS VESNA W 

Idag jobbar jag i butiken på Drottninggatan. Alltså Ur & Penn, i hörnet mittemot ingången till Åhléns. Nästa vecka börjar jag på kontoret efter fyra dagar i butik. Är så taggad på det! Ikväll då? Ett event efter jobbet, möta Angelica, Vendela och Vanessa för spraytan (!!) och därefter ännu ett event… Får se vad jag hinner med. Jag har inte ens påbörjat packningen till Barcelona och vi åker imorgon förmiddag..! Vi alla är så glada över att få komma iväg till värmen. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *