SOLGLASÖGONEN PÅ!

Solsken och solbrillor – Visst är det helt underbart?! Jag har precis sprungit upp och ner x antal gånger från mitt förråd för att få ut mina dynor på balkongen. Så himla mysigt! 

SOLGLASÖGON UR & PENN KAPPA ZARA

Idag jobbade jag i butik på Skantstull och imorgon hittar ni mig på Drottninggatan. På fredag står Barcelona på Schemat och nästa vecka tillbringar jag på kontoret! Jag kan inte klaga, dessutom så är vädret fantastiskt.. Värre kan det väl inte vara i Barcelona heller? 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Paulina Danielsson - Hej lance här Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - HELGEN! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *