MITT NYA JOBB: UR & PENN

Här är mitt nya jobb!

Äntligen får jag berätta för er om vad jag kommer göra kommande tiden. Jag ska börja jobba hos Ur & Penn. Som jag sa i artikeln med Devote. Själva tjänsten heter traffic and campaign manager. Jag kommer att hålla i en hel del samarbeten med bloggare och influencers, få ut kampanjer på rätt ställen och en hel del annat. Ur & Penn ska börja jobba på ett nytt sätt när det kommer till samarbeten och jag kommer då att ha en nyckelroll i uppbyggnadsfasen. 

SMYCKEN & ACCESSOARER UR & PENN

Ni kan gissa hur taggad jag är? Jag får jobba med det jag älskar. Läs artikeln på Devotes startsida så får ni veta mer! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen. Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Hetaste sneakers till hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *