SPRING: GUCCI DREAMS

Vårkänslor, javisst! – Visst är väskan en riktig dröm? Jag intalar alltid mig själv (när det kommer till väskor) att om jag hade just den, så skulle jag vara klar med min samling och därmed nöjd. Samma sak säger jag om denna sommarbomb från Gucci. Sedan kommer jag på att jag faktiskt vill ha något gult i väsk-samlingen. Jag får alltså aldrig nog! Men den här, kom igen! Tänk att ha den vänta i garderoben den där dagen i maj när solen skiner. Allt som då behövs är ett par jeans och en vit t-shirt. 

Hatten skulle jag mer en gärna plocka med till stranden. Nästa helg drar jag, Vendela, Vanessa och Angelica till Barcelona. Det kommer bli så himla roligt. Vi har bokat in bruncher, en shoppingdag och photospots. Då, skulle jag gärna ha den här hatten i min ägo. 

Väskan får vänta. Tills dess: Min Dionysus och blommiga jeans från Zara: 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *