COFFEEBREAKS AND…

Idag mötte jag Johanna på Hötorget för lite blomshopping och cappuchinos på Gretas –  Därefter åkte jag iväg på ett möte, som för övrigt gick väldigt bra! Jag berättar mer om den nyheten sen! 

Annars då? Jag är förälskad i en väska, mitt nya hår och livet i övrigt. Som det ska vara! Älskar att våren närmar sig, därmed varmare väder och lite tunnare kläder. (Välkommen till Giselas rimverkstad). Ikväll ska jag fira det som hände idag och umgås med mina vänner, kan inte klaga! Massor med kramar! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *