COFFEEBREAKS AND…

Idag mötte jag Johanna på Hötorget för lite blomshopping och cappuchinos på Gretas –  Därefter åkte jag iväg på ett möte, som för övrigt gick väldigt bra! Jag berättar mer om den nyheten sen! 

Annars då? Jag är förälskad i en väska, mitt nya hår och livet i övrigt. Som det ska vara! Älskar att våren närmar sig, därmed varmare väder och lite tunnare kläder. (Välkommen till Giselas rimverkstad). Ikväll ska jag fira det som hände idag och umgås med mina vänner, kan inte klaga! Massor med kramar! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Happy birthday Paulina Danielsson - Hej lance här Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sandra Lindahl - HELGEN! Sponsored - Like a Halloween Quueen Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *