Som rubriken lyder: lördag, ny väska och brunch på Riche – Ja, jag slog till på en ny vardagsväska i onsdags. Som tidigare nämnt har min neverfull gått i pension och ovan ser ni ersättaren. Jag älskar den, totalt. Den har allt det jag sökte efter hos den perfekta vardagsväskan!

Jag har även en ny favoritjacka (fuskpäls) i garderoben. Den kommer från Miinto och är av märket Neo Noir. I paketet låg även en kjol som ska få följa med till Barcelona om ett par veckor. Miinto jobbar lokalt, alltså med flera olika butiker som själva inte har försäljning via internet. Dem sköter allt från fotograferingar till logistik och marknadsföring. Hur bra är inte det? Här hittar ni jackan! 

Foto: kristofferbroberg.se

Omar och Mattias bestämde sig för att köttbullar och hamburgare var den ultimata brunchen. Själv körde jag på Egg’s Florentine. 

I samarbete med Miinto.se

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *