NEW IN?

En sann favorit i repris – Igår passerade jag min favoritbutik med en proppfull Prada på armen. En ny vardagsväska har länge varit på tal i mitt huvud då min Neverfull, som jag använder mest behöver gå i pension. Jag gick in och funderade länge, ska jag eller ska jag inte? Hur mitt beslut tillslut blev återstår för er att se. Kanske får ni skymta något nytt på min axel om ni följer mig på snapchat: giselaas 

KAPPA MAJE JEANS ZARA VÄSKA OCH SKÄRP LOUIS VUITTON 

Ikväll stod egentligen ett event med Vendela, Vanessa och Angelica på schemat. Tyvärr blev det inte av då dem som arrangerade ändrade en del på upplägget.. Synd tycker vi, men som tur är flyger vi på en riktig tjejresa till Barcelona om ett par veckor. Idag ska jag sitta på kontoret hela dagen, göra annonser och dricka kaffe. Igår var jag på ett möte för att planera ett litet projekt jag håller på med. Insåg att det kommer att krävas ett antal fler liknande möten innan jag kan gå i mål. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *