ELLE DECORATION: READLY

Härliga tisdag överraskar med en grå himmel och åtta plusgrader – Jag åkte hem på lunchen och lagade en pasta följt av en  kopp kaffe som vanligt. Landade i soffan för en stund, självklart med Readly i högsta hugg. Jag är helt tom på idéer när det kommer till min lägenhet. Jag har bläddrat igenom ungefär fem av Elle Decoration’s senaste nummer och känner mig därmed lite klokare. Väggarna ska målas i en ljus grå färg. Ikväll ska jag hem till Stockholm. Jag bor ju oftast hos mina föräldrar i veckorna då jag fortfarande jobbar lite i Köping. Därför är det alltid lite extra skönt att komma hem till sitt eget. Imorgon ska jag på ett möte, väldigt spännande. När jag kommer hem väntar städning då jag i panik slet ut halva garderoben innan jag åkte till Barcelona förra veckan. Hmmph, så irriterande. 

READLY INSPIRERAS VARJE DAG

Readly är alltså en app där du kan ta del av tusentals tidningar. Här hittar ni även äldre nummer vilket jag tycker är helt perfekt. Som i detta fall, när jag var tvungen att läsa x antal nummer av Elle Decoration. Läs mer om Readly och deras utbud här

I samarbete med Readly.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *