CARRER DE LA FUSINA

Efter ett besök i ett soligt Barcelona är jag hemma igen – Det ”värsta” med att komma hem är maten. Jag älskar verkligen maten i Barcelona. Staden svämmar över med restauranger och överallt kan man slå sig ner för att beställa ett par tapas-rätter. Även om det så bara är ett litet mellanmål. Fantastiskt, ellerhur? Det blev alltså en hel del mat för mig och Rebecca. Ovan ser ni bild ifrån en av mina favoritställen (hittills). Hit går jag jämt. Det heter Llamber och ligger på El Born torget. 

LLAMBER CARRER DE LA FUSINA 5

El Farggi hittar man lite överallt och det är ett av mina favoritställen när det kommer till glass. Resten då? Jag personligen nöjer mig alltså med maten och promenader i gamla stan. Det är fantastiskt vackert och det tar aldrig slut på butiker. Alltid finner jag ”min nya favoritshop” och just denna gång var det en blomsterbutik som även sålde kläder. 

Självklart är också en shoppingrunda nödvändigt. Vill man inte spendera pengar kan man vila ögonen på alla vackra bygg

Såhär bra trivs jag! Som tur är dröjer det bara två veckor innan jag är tillbaka. 

Kunde inte annat än att hålla med skyltens kloka ord.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *