STREETS OF BARCELONETA

Klockan 08.00 börjar vi dagen med en varsin kaffe på balkongen – Därefter går vi till ’’vårt” frukostställe där vi beställer varsin latte, apelsinjuice, croissants och smörgås. Efter en häpnadsväckande billig nota förflyttar vi oss till andra sidan av byggnaden. Vi intar en uteservering på torget för att sippa på solen och varsitt glas Cava. Vi blir knappast ruinerade och överväger varsitt glas till med tanke på att det kostar lika mycket som en flaska mineralvatten i Stockholm

BLUS ZARA JEANS H&M KLACKAR TORY BURCH VÄSKA GUCCI

Idag hann vi också med ett foto-stopp vid en vacker turkosa dörr. Jag älskar Barcelonetas små rustika gator. Det är verkligen något visst med det. Nu är vi tillbaka i lägenheten för att byta om till något lite svalare. Jag är så bortskämd med värmen nu, hoppas att jag inte får en chock när jag kliver av planet i Sverige. Idag tänkte vi gå på stan och jag måste hitta ett jättefint set på Zara som dessvärre verkar vara slutsålt.. Hoppas verkligen att jag tillslut får tag på det. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *