HELLO BARCELONA

Igår packade jag väskan och lämnade ett snöigt Sverige för ett minst sagt soligt Barcelona – Min kärlek till denna stad är svår att beskriva med ord. Bland annat vilken matkultur! Ikväll väntar ännu en tapas-middag för mig och Rebecca. Följ mig på snapchat under namnet giselaas för att se mer av resan. 

När jag kommer hem väntar såklart nya projekt och utmaningar. Vad som ska hända kommer jag att uppdatera er med inom kort. Sålänge: Bilder från en fika på Arlanda och min favorit-app alla dagar i veckan: Readly. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

You might also like

Alexandra Nilsson - Varför har nättrollen kommit tillbaka? Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Fredagslistan Alexandra Nilsson - #TBT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *