HELLO BARCELONA

Igår packade jag väskan och lämnade ett snöigt Sverige för ett minst sagt soligt Barcelona – Min kärlek till denna stad är svår att beskriva med ord. Bland annat vilken matkultur! Ikväll väntar ännu en tapas-middag för mig och Rebecca. Följ mig på snapchat under namnet giselaas för att se mer av resan. 

När jag kommer hem väntar såklart nya projekt och utmaningar. Vad som ska hända kommer jag att uppdatera er med inom kort. Sålänge: Bilder från en fika på Arlanda och min favorit-app alla dagar i veckan: Readly. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *