LET’S GO TO…

Next stop: Barcelona – Jag nöjer mig med att få komma bort från snön tänkte jag. Vädret i Barcelona visar stor sol och 18 grader. Det är precis vad jag och Rebecca behöver så imorgon packar vi väskorna och lämnar kylan i några dagar. Jag har saknat tapas och Sangria. 

SOLGLASÖGON ZARA BIKINI CALZEDONIA

Idag jobbar jag hemifrån då hela kontoret är utan internet. Har x antal annons-inlämningar att göra och sedan tänkte jag unna mig hårinpackning och en kväll i soffan. Imorgon bitti åker jag hem till mig för att packa innan jag hämtar Rebecca för att inta Arlanda. För övrigt så går jag i tankar om att ersätta min bästa vän Neverfull som ni ser på bilderna. Jag har använt den nästan varje dag i fyra år vilket sätter sina spår. Jag tänker jag att låter den vila i garderoben och endast komma till användning då och då, som en pension. Istället har jag spanat efter den perfekta hobo-bagen…

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *