BONJOUR LUNDI

Godmorgon måndag och minusgrader – Ingen av er kom helt oväntade, men jag hade gärna låtit er båda vänta några dagar till. Jag är tillbaka på kontoret och har så mycket annat än jobb i tankarna. Ni som lyssnade på podcasten igår fick höra en nyhet som jag ska börja med inom kort. Det ska bli så roligt och jag är minst sagt taggad! 

HAZELNUT STRIPES CASE RICHMOND & FINCH

Min iPhone lever lyxliv i sina nya utstyrslar. Richmond & Finch nya kollektion är verkligen enastående! Jag har redan visat ett av skalen och här är det andra. Det tredje matchar kungsträdgårdens blommor i april. Hur den här veckan blir är fortfarande väldigt oklar. Antingen åker jag till Barcelona på onsdag eller så stannar jag i kylan och jobbar. Det får helt enkelt visa sig, jag hoppas såklart på Barcelona! 

I samarbete med Richmond & Finch. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *