SÖNDAGAR

Söndag klockan 10.00 – Igår vart det en riktig fixardag med en släng av lite nöje. Jag började dagen med att springa 2.5 våningar ner cirka tio gånger. Mitt förråd hade gärna fått vara beläget på samma plan som lägenheten.. Jag hade alltså en riktig städdag där jag även packade upp saker som legat i kartonger sedan juni förra året. Med min envishet släpade jag upp en hel del kartonger. 

BOK OM LOUIS VUITTON NK MÄSSINGSUNDERLÄGG ROOS INTERIOR LJUSLYKTOR I MÄSSING IKEA VAS SVENSKT TENN

Idag fortsätter jag på samma spår. Jag behöver skålar, en ny vas och hortensior. Hoppas att jag hittar allt. Börjar på Oscar och Clothilde som är min absoluta favoritbutik när det kommer till nytt porslin. På Östermalmstorg hoppas jag hitta hortensior. Efter all städning kändes det välbehövligt med helgens rutinbesök på Riche med en kompis. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *