PODCAST: VILODAGEN

I början av veckan träffade jag John Valencia och Robert Nehmé för att gästa deras podcast Vilodagen – Idag släpptes avsnittet där jag pratar om mestadels det ”perfekta livet”. Varför så perfekt då, och hur är det egentligen? Jag berättar en hel del som jag inte har berättat här på bloggen. Ett ämne vi också diskuterade är dyra märkesväskor och hur jag har råd med dem. Lyssna på avsnittet och lär känna mig ännu bättre. 

LYSSNA PÅ AVSNITTET HÄR!

Idag hade jag som sagt ett litet uppdrag som jag fått av mig själv. Att hitta vissa nödvändigheter till lägenheten, framförallt köket. Hur gick det då? Inte så bra. Pengarna la jag istället på chokladtårta på Wienercaféet. Bättre lycka nästa gång! Såhär var jag klädd idag och jag önskade många gånger att jag valt en lite varmare jacka.
Foto: Kristoffer Broberg

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *