MINA DRÖMMAR DÅ OCH NU:

Min största dröm är att bli en modeikon. Det är något som är otroligt svårt att nå till. Men det går! Min dröm är att en dag hänga med Olivia Palermo och vara lika stor som hon är inom modevärlden. Det kallar jag female power! En väldigt stor dröm men det är dit jag vill komma. Jag försöker att välja de vägar i livet som kan ta mig högt upp i statistiktopparna i bloggvärlden. Fashion Weeks är något som jag bara måste få uppleva. Därför ser jag mig också där om några år. Annars skulle jag inte orka bära med mig kameran eller ständigt ha ”jag måste uppdatera bloggen” i mina tankar. Självklart gör jag det för att jag älskar det. Men jag ser även att det kommer att ta mig någonstans senare i livet.

Jag vill även få en blogg som det bara flödar läsare på. Kunna möta upp fotografer för en plåtning till bloggen på morgonen för att senare springa vidare på ett frukost-event och därefter vidare på andra äventyr. Ja! Det är något jag verkligen strävar efter. 

NU: Jag jobbar med en fantastisk fotograf som jag ofta träffar. Jag samarbetar med många företag och därav också ett lite mer packat schema. Inbjudningar till events landar ofta i inkorgen så här går det minst sagt framåt. 

Jag vill skriva en bok. Vad för bok vet jag inte men det ska vara något riktigt spännande. Något som man blir pirrig av att läsa och något som kan pryda soffbordet. Det ska vara en bok man plockar fram när inspirationssinnet nått botten men när kreativiteten flödar på toppen. En bok som inspirerar till att själv skapa utefter sina egna tankar i alla sinnesstämningar.

Jag provade på att skriva en egen bok mitt sista år på gymnasiet. Resultatet blev ”Café Guiden” och en book-release för alla nära och kära. Det är nu ganska exakt ett år sedan. Jag skrev utefter det jag kände för och innehållet berättar om mina favoriter i Stockholm. Caféer, bistros, restauranger och barer. Riktiga guldkorn som jag med hjälp av bilder och text var tvungen att dela med mig av på mitt sätt. En liten bok men ett stort UF projekt. Jag lärde mig så mycket och detta är något jag så gärna skulle vilja göra igen fast mer på riktigt. 

NU: Bokfronten är inget som går i mina tankar just nu, denna dröm hoppas jag däremot sätta liv i inom fem år. 

Jag drömmer om att resa mycket. Att få packa väskan varannan helg är något jag skulle älska. Spendera timmar i flygstolen för att åka till Paris över helgen för att sedan komma hem och nästan bara hinna packa om innan det är dags att åka till flygplatsen igen för att ta sig till the next destination. 

Jag vill ha mitt permanenta boende i Stockholm. En fantastisk sekelskiftslägenhet där jag står bakom inredningen av varenda kvadratmeter. Det första jag ska göra är att bjuda mina fantastiska vänner på en brunch. Såklart alá Gisela på balkongen i solsken omringad av en vacker innegård anno 1913. När jag inte spenderar min tid i Stockholm vill jag också hinna med att avsätta ett halvår eller längre för att få åka iväg och uppleva hur det är att bo i Paris och New York. Att bara kunna andas luften och få tänka på hur underbart det är att få vara en del av världens vackraste och mäktigaste städer.

NU: En dröm har gått i uppfyllelse. Jag har min fantastiska lägenhet, i Stockholm. Däremot Gisela 19 år, blev din innegård anno 1884 och inte 1913. Så fort jag och mina vänner är lediga gör vi brunch hos mig. Det är helt underbart och jag är så fantastiskt glad för mitt vackra hem. 

Här är visningsbilderna, som jag hittade på Hemmet och föll för några månader efter att jag skrev det här inlägget. Tänk vad mycket som kan hända på ett år. 

Jag vill kunna vara en mångsysslare. Att få ha många bollar i luften samtidigt som jag har ett vanligt jobb i en butik. Egentligen precis som jag har det nu, men att få hålla på med större ting och få uppleva mer. På en högre nivå helt enkelt. Jag vill ha ett fartfyllt schema och en fullproppad agenda. Det är då jag mår som bäst. Ibland kommer min frukost att bestå av en take away latte och en croissant påväg mot något spännande och ibland en lång-frukost hemma framför nyhetsmorgon i pyjamas. Jag vill såklart även utöka min väsksamling, gärna i många vackra färger.

NU: Check! Frågan är.. Vad sysslar jag inte med…? 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *