Imorse vaknade jag upp och insåg att jag hade dödat för en sovmorgon och Saturnus-frukost – Borde jag uppsöka läkare? Förmodligen inte, mitt beteende är sedan tidigare igenkännbart och jag känner mig inte orolig. Något som för mig är lyx på riktigt är att göra en vardag till en helg. Att vara ledig från jobbet, äta en riktigt god frukost ute och veta att resten av dagen är helt oplanerad. 

SATURNUS – ERIKSBERGSGATAN 6

Däremot vill jag inte lämna in några klagomål på frukosten imorse. Avokado-smörgåsar med ägg och örtsalt, kaffe och bäst av allt, i sängen. Ikväll väntar sleepover hos Linnea i hennes, för mig nya lägenhet. Ska bli roligt att äntligen se hur hon har det då hon flyttat till en annan stad! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Hej där! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag Sandra Lindahl - Nya naglar och inflammerat anus Paulina Danielsson - Bloggrik vid 15. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *