PYJAMASPARTY

Godmorgon härliga måndag – Eller? Enligt mig, förhoppningsvis. I fredags låg ett paket i brevlådan. Jag kunde ana att det var från just Richmond & Finch. I Mars släpper de sin nya kollektion – som är helt fantastisk! Ni kommer att älska den. På bilderna ser ni ett av skalen som helt klart är en favorit hos mig. Vad passar inte bättre på våren om inte blommor? För övrigt så ser jag självklart ut såhär varje morgon, nästan iallafall. Jag älskar min pyjamas i siden, den är inte bara snygg utan också väldigt mysig.

CASE  – RICHMOND & FINCH SS17

Jag har precis intagit min vanliga position, kontorsstolen. Idag lämnar jag lite tidigare då jag som sagt ska gästa en podden Vilodagen! Så spännande. Nästa vecka åker jag och pappa till Barcelona igen, så så så underbart. Ibland funderar jag på att packa väskorna och flytta dit helt och hållet. Vem vet, varför inte..?

Foto: Kristoffer Broberg

I samarbete med Richmond & Finch

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *