RUFFLE DREAM

Sannerligen en dröm från Daisy Grace – Jag var på ett besök i deras väldigt fina showroom härom dagen och föll för denna blus och kjol. Jag brukar ju prata om karaktär i samband med plagg och wow, denna blus bara skiner, det känns lite som att den har sitt eget liv. Kjolen likaså. Här hittar ni blusen och kjolen

BLUS OCH KJOL FRÅN DAISY GRACE

Igår packade jag väskan och åkte till Köping. Mamma hade gjort tryffelrisotto med pilgrimsmussla till lunch. Därefter begav vi oss mot en lyckad överraskningsfest! Imorgon åker jag hem igen. Jag ska då träffa fantastiska Robert Nehmé och John Valencia för att gästa deras podcast Vilodagen! Sedan väntar middag med mina favoriter Tommy och Lenny på Raw. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *