HOME: STOCKHOLM

Gatan som är anledningen till mitt morgonhumör – Jag vaknar alltid med ett litet leende på läpparna. Förmodligen med tanke på vad som finns utanför mitt fönster. Jag älskar sekelskifteshus och mitt knarrande golv. Förmodligen har det inte knarrat såsom det gör idag sedan 1884, det måste helt enkelt ha kommit med åren. Men visst är det härligt! 

Som tidigare nämnt kommer mina bästa tjejer imorgon. Allihopa för att ta del av mitt knarrande golv och en god middag. På lördag händer så mycket så jag var tvungen att göra ett schema och en mindmap. Ovanligt när det kommer till mina ”lediga” dagar då allt brukar få ske av sig självt. Nu tillbaka till mitt hem:

Jag tycker att min lägenhet alltid förtjänar snittblommor.. Helst liljor. 

…Och puffade kuddar i soffan..

..Och jag själv förtjänar en soya-latte varje morgon. Inklusive alla som kommer på besök hos mig.

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - Mixin it up Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *