WHAT TO WEAR

JEANS HERE TOP HERE SHOES HERE JACKET HERE BAG HERE

Den perfekta outfiten för en dag på stan när du varken vill känna dig tråkig eller nedklädd. Med denna lyckas du 10 av 10 gånger! Vill du liva upp outfiten lite kan du enkelt byta ut den svarta väskan mot en färgklick. Som till exempel den här

SKIRT HERE TOP HERE BAG HERE SHOES HERE

Gult är inte fult! En fantastisk outfit som dessvärre är lite svårare att efterlikna. Vi nöjer oss därför med att inspireras av den! 

TOP HERE SKIRT HERE SHOES HERE PHONECASE HERE

Den plisserade kjolen, äntligen! Har jag tidigare nämnt att jag längtar efter våren? Kanske. Ett måste i vår är den plisserade kjolen. Jag lovar er att ni kommer vilja använda den varje dag. Det bästa är att det går att bära på så många sätt. Från dina glammigaste klackar till dina mest bekväma sneakers. Just denna outfit där rött och rosa kombineras tycker jag själv är slående. Hit med våren! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *