Vit skjorta och svart kjol – Som rubriken lyder. Svårt att misslyckas med en kombo som denna. Jag älskar den här outfiten, den är så cool! Foto: Kristoffer Broberg

SKJORTA OCH HANDSKAR ZARA SKINNKJOL DAY BIRGER ET MIKKELSEN STRUMPBYXOR 
SWEDISH STOCKINGS SKÄRP OCH SNEAKERS LOUIS VUITTON VÄSKA GUCCI

Som vanligt såhär mitt i veckan ser jag extra mycket fram emot helgen. Jag och mina vänner har kommit överens om att vi ska ha en så kallad snål-helg. På fredag kväll lagar vi middag hos mig. Istället för en frukost på Saturnus på lördag bestämde vi oss för att göra frukost hemma. Vilket inte alls är att klaga på utan snarare tvärtom. Självklart håller jag er uppdaterade. Följ mig på snapchat: giselaas 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Love life osv. Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - Studio vibes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *