INTERIOR POST: HOME

Tisdag morgon och ett snötäcke utanför fönstret – Jag som trodde att våren var nära. Därför vaknade jag inte med ett leende på läpparna och hoppades på att jag drömde när jag såg att snön tagit över. I veckan är jag hemma hos mamma och pappa för att jobba. Jag längtar faktiskt alltid hit när jag är hemma hos mig. Mammas mat och känsla för inredning kanske skulle behöva komma hem till mig i Stockholm.. 

Innan sommaren ska mina väggar bli gråa som dessa. Jag är säker på att det kommer bli mer ombonat och lyxigt. Jag letar också efter en svart byrå, helst rokoko med en grå marmorskiva.

Här äter vi ibland middag. När vi är många lägger vi i en extra bordsskiva, plockar fram fler stolar och dukar långbord. 

Kristallkronor, visst är det vackert? Jag vill så gärna ha en i mitt sovrum. Kanske skulle inte mamma märka om jag stal en hemifrån? 

Det omtalade snötäcket är självklart inte bara till besvär utan också väldigt vackert. Här är detaljer ur ett fönster i vardagsrummet. 

Här ligger jag ofta med datorn på magen, låter inspirationen flöda och delar sedan med mig till er. 

Dubbeldörrar är det vackraste jag vet. Visste ni att de gjordes för att kvinnorna enkelt skulle kunna passera från rum till rum i sina stora klänningar? Enligt den historia jag hört. Modet sätter sina spår. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *