OUTFIT REPORT: ZARA VEST

Mitt senaste tillskott i garderoben – En fantastiskt snygg väst. Just denna känns inte alls som ett plagg från Zara utan som något mycket mer av lyxigt slag. När det blir lite varmare ska jag matcha den med en udda vit skjorta. Jag tänker mig vida ärmar eller liknande. Den klassiska får stanna hemma. 

VÄST ZARA POLOTRÖJA GINA TRICOT KOSTYMBYXOR TIGER OF SWEDEN VÄSKA PRADA

Imorgon är det måndag och bakom mig lämnar jag som vanligt en rolig helg. Jag har slagit mitt rekord när det gäller besök på Riche, denna helg fyra gånger. Det kanske är lika bra att jag flyttar min adress? Det är trots allt Stockholms bästa ställe, så varför välja något annat? Hit måste ni gå! 

Foto: Kristoffer Broberg

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Paulina Danielsson - SKAFFA BARN :O Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *