BLUE SMOKING

Att lämna klänningen i garderoben och istället damma av smokingen, absolut! Att misslyckas med en smoking är ganska svårt. Denna, med sidenslag tycker jag är helt outstanding. 

SMOKING J. LINDEBERG SKOR CHRISTIAN LOUBOUTIN

Lagom till våren har jag börjat jakten på kostymer. Helst något riktigt färgglatt. Den här från Zara skulle göra sig så fin på vårfesterna. Jag måste prova den i helgen för att se om den är lika fin i verkligheten. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *