Olivia designar för Banana Republic – En helt fantastisk kollektion om ni frågar mig. Min kärlek för Olivia och hennes fantastiska sätt att kombinera plagg på är enorm. Hur hon jobbar med färger, budget och ren lyx för att åstadkomma den mest fantastiska looken. Wow, jag är såld på Palermo. 

OLIVIA PALERMO X BANANA REPUBLIC SS17 –HERE

Jag har granskat kollektionen noga och önskar den här dagen mer än allt att Banana Republic hade en adress i Stockholm. Mina favoriter från kollektionen är Spacedye Wool-Blend Peplum Jacket och Embellished Military Jacket. Just dessa två känns verkligen lite extra som Olivia. Helst vill jag, såklart ha allt. 

Denna kappa påminner verkligen om ett plagg som Zara hade för längesedan. Jag kommer ihåg att jag länge velade om mitt studiebidrag skulle hamna på en galge istället för take away latten på lektionerna. Tyvärr felprioriterade jag denna gång, därför är jag glad över att se denna underbara topp och kappa.

Militärt, med en liten touch av Olivia i form av blommor. Jag måste ha den här jackan i vår. Jag tänker att jag skulle matcha den till en krispig tunn vit skjorta och jeans. 

Plisserat – Ja tack! Gärna i rött som är given som en av vårens hetaste färger. Med en markerad midja tillsätter den också attityd. Vilket aldrig varit fel.

Spana in kollektionen och hitta era favoriter! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *