NEW IN: OUTWEAR

Godmorgon måndag och en ny vecka – Med kaffekoppen i högsta hugg och nyhetsmorgon på tv går jag i tankar om hur denna vecka ska bli. På onsdag ska jag träffa en underbar vän som jag inte träffar så ofta då hon bor i södra Sverige. Nu har hon bokat en tågbiljett till huvudstaden och vi har bestämt oss för att hitta på en massa kul. Självklart måste jag ta med henne till min restaurang – Riche. 

KAPPA MAJE 
JEANS OCH HANDSKAR ZARA
VÄSKA OCH SKÄRP LOUIS VUITTON

Min underbara cape-liknande kappa. Jag älskar den och vet att den kommer få följa med ut många gånger i vår. Jag bytte ut det vanliga skärpet mot mitt svarta för lite mer attityd. Handskarna hittade jag på Zara, för endast 189 kronor. En väldigt billig peng när man vill ge en look ett lyft. 
Foto: Johanna Sjöö

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *