Som rubriken lyder, Franska Elle på en minut – Readly är min nya favorit app. Hädanefter vet jag inte om jag kommer att kunna klara mig utan den. Den största frågan jag ställer mig är varför jag inte använt appen tidigare. 

Vogue ett knapptryck bort – Readly

Förmodligen går det inte att hitta en bättre tidsfördrivare. På flyget hem från Dubai förkortade den tiden rejält. Något som kanske är det bästa är när man som mig, inte äger så många kokböcker. Elle mat och vin finns ett knapptryck bort! 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Caroline Roxy - Rockstar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *