INTERNATIONELLA PRESSKLUBBEN

Middag på Internationella Pressklubben – Wow, vilken restaurang! Just nu är Krogveckan som anordnas av Bookatable igång. Den sträcker över hela landet med hela 200 restauranger. Den pågår dessutom även nästa vecka. Med tanke på mitt intresse när det kommer till mat är jag självklart aktiv. I samarbete med Bookatable åt jag ikväll middag här, på Vasagatan 50. 

Internationella Pressklubben – Vasagatan 50

I en klassisk restaurang miljö som trots namnet kanske inte kändes så internationell valde jag en rödingfilé tillsammans med ett glas Chablis. Angelica åt Lamm och vi båda var supernöjda. Dessutom är det en av mina favoriträtter. Vad passade då inte bättre än att avsluta det hela med en klassisk crème brulée? 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *