EVENTS AND CHAMPAGNE

Jag ser fram emot en vår fylld av glädje – I helgen ska vi fira en kompis som fyller 20 år, eller rättare sagt i början av veckan lämnat tonåren bakom sig. Det blir en riktig tjejkväll som tillbringas i en av Stockholms bästa barer. Det ser jag verkligen fram emot. På lördag väntar brunch. Söndag är en dag där jag helst jobbar med mitt och får en del viktiga saker gjort vilket jag ska försöka med på söndag. Jag har just nu ett otroligt roligt samarbete med världens bästa app som jag inom kort ska berätta om. 

Jag och Angelica ser fram emot en vår full av festligheter. Då menar vi verkligen fest. Vi har inbokade events med Event & PR som vi båda längtar efter att få arrangera. Spana in vår hemsida och varför inte skräddarsy ett eget event till ditt projekt eller företag? 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *