J’ADORE LADURÉE

Att upptäcka det fantastiska caféet Ladurée – fem minuters gångavstånd från hotellet var ren lycka. Att det skedde dagen innan vi skulle lämna Dubai var mindre lyckligt. Jag och Magda var, trots mätta magar överrens om att vi var tvungna att beställa varsin bakelse. 

Jag är säker på att den vackra miljön står för att bakelsen faktiskt blir så god som den är. Utsikten – palmer och den långa stranden trollade bort Paris-känslan en aning men det gjorde ingenting. Rykten om att Ladurée slår upp dörrarna i Vasastan efter stängningen på Grev Turegatan hoppas jag innerligt är sanna. Jag har saknat doften av Paris i Stockholm. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Caroline Roxy - Agent P Josephine Qvist - SPIRIT-STORES, HANSA Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Sponsored - Like a Halloween Quueen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *