12 DRESSES

THE OUTSTANDING BLACK

Self Portrait / Alice and Olivia / Topshop

För min egen del får nästan alltid den klassiska lilla svarta konkurrens av den svarta med karaktär. Självklart kan en slät enkel klänning också innehålla karaktär. Sömnad och form kommer med stor betydelse. Ovan ser ni tre svarta klänningar som skiljer sig en aning från klassikern. 

THE PARTY DRESS

Michael Kors / Dries Van Noten / Christopher Kane

Gläns lite extra på festen och framhäv klänningen. Tona ned med en enkel väska och ett par klassiska klackar så är du hemma. Dries Van Noten och Christopher Kane passar sig även på den lyxigare brunchen eller en Afternoontea bjudning. Se bara till att byta klackarna mot ett par ballerina vid enklare tillfällen.

THE BASIC DRESS

J.Crew / Jumperfabriken / More & More 

Plagget i min garderob som oftast får agera nödlösning då jag vill känna mig fin men känner mig allt för okreativ. Ärligt talat så skulle jag inte klara mig utan den. Just de med snörning som markerar midjan är mina favoriter. Skjortklänningen är ganska oslagbar till ett par snygga sneakers och utsläppt hår en sommardag på stan. 

…AND TWO MORE FABULOUS DRESSES 

Victoria Beckham / Valentino

Två klänningar som jag inte kunde låta bli att dela med mig av. Vilka karaktärsdrag! 

Psst! Nästan alla klänningar ovan finns just nu på rea hos mytheresa.com

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *