FAUCHON PARIS

Dubai Mall igår, Mall of Emirates idag, noll inköp – faktiskt. Förutom den här fantastiska bakelsen. Fauchon Paris är definitivt ett av mina nya favoritställen. Siffran noll när det kommer till att lätta på klädkontot är olikt mig men jag mår minst lika bra av att hålla hårt i plånboken ibland. Jag stod länge och höll i en Peekaboo signerad Fendi. Jag bestämde mig att den måste hamna på min lista av kommande väskköp. Påtal om väskköp så ser ni mitt senaste ovan. En liten och väldigt söt axelväska från Prada. Den kommer användas flitigt i sommar.

Igår njöt vi av en lång middag på restaurang Zuma. Ni som följer mig på snapchat kan se hur den middagen såg ut (giselaas). Den innehöll en hel del smaksensation och sashimi – vilket kanske är samma sak. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *