NEXT STOP: DUBAI

Min första och förmodligen inte sista gång i Dubai. Om några minuter stiger jag på planet och självklart ser jag mest fram emot restaurangbesöken och givetvis – shoppingen! Även om jag lovat mig själv att hålla hårt i plånboken. 

Jeans och tröja Zara Väskor, skor och skärp Louis Vuitton

Vi landar ikväll men jag hoppas att vi hinner med ett besök i loungen på hotellet. Att få komma iväg till något lite mer varmt klimat är så efterlängtat. Igår bokades även en resa till Barcelona i mars med Angelica, Vendela och Vanessa. Gissa hur roligt vi kommer att ha! Jag ska redan nu boka bord på mina favoritställen och hoppas på att dem gillar dessa lika mycket som jag.

Au Revoir! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *