BLUE JEANS

Mina favoritjeans från Filippa K – Som legat längst in i garderoben sedan jag köpte dem. Idag kom de till användning som tur var. Tillsammans med världens snyggaste jacka från Akris Punto och stövletter från Uterqüe. 

Jacka Akris Punto Jeans Filippa K Polotröja gina tricot Väska Louis Vuitton Stövletter Uterqüe

Efter en runda på stan med en take away latte i handen och meningen ”du har shoppingförbud” ekandes i huvudet sprang jag in i något jag inte kunde motstå. Där på provdockan hängde en kappa som jag inte kunde passera. Dessutom var den på 50%. Även den sista som fanns kvar enligt expediten. Fem minuter senare vandrade jag ut från Maje med en stor påse. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen. Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Hetaste sneakers till hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *