THE TWIST

Louis Vuitton Twist i Epi Leather föll jag för, inte första, kanske inte andra gången heller men efter att ha sett den några gånger fick jag den inte ur huvudet. Min bakgrundsbild under flera månader föreställde Alicia Vikander, poserandes med väskan. Tidigare kunde jag inte hålla mig från det klassiska monogrammet. Det är lätt att fastna i banor. Därför har jag tidigare inte haft den perfekta svarta väskan, förrän nu. 

Funktion: Kedjan står för mycket när det kommer till väskans utseende, och funktion. Slängd över axeln, elegant i det svarta handtaget eller crossbody. Väskan går att bära på olika sätt vilket också gör den speciell. Helst bär jag den crossbody.

Louis Vuittons egna ord om väskan: 

”This chic little bag has a secret: it’s roomier than it looks. The cleverly designed “wave” base provides extra space for storing necessities. The convertible chain handle can be worn cross-body or hung gracefully from the shoulder.

Visst är det häpnadsväckande hur en väska kan få en så förälskad. Materiellt, som helt plötsligt känns som din bästa vän. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *