Att skrota vinterjackan börjar kännas allt mer lägligt. Efter månader med snö och kyla är jag nog inte den enda som längtar efter tunnare jackor. Nu väljer jag kappan trots de dagar då det faktiskt är minusgrader ute. Det går att klä sig varmt utan den bylsiga täckjackan! Basen är väldigt viktig och nu ska jag avslöja mina fantastiska knep! 

KAPPA KAREN MILLEN

Först och främst (när det är väldigt kallt) så har jag faktiskt ett underställ i ull. Ett stort trendbrott är att frysa. Det är obekvämt och inte minst förstör det hela hållningen. Tröjorna som ställer upp i vått och torrt är mina polotröjor. Det är så snyggt och de funkar till allt. Därefter kör jag på ett av mina säkra kort, svarta kostymbyxor eller bootcut jeans. Innan jag slänger på mig kappan åker min gråa kashmirtröja på. Garanterat skydd mot minusgraderna trots något tunnare än den stora vinterjackan. Här hittar ni världens bästa underställ! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *