TRAVEL TO PARIS

Åka till Paris på mindre en trettio minuter? Om du väljer att gå till Wienercaféet är det helt möjligt – det här fantastiska caféet andas nämligen den Franska huvudstaden.  Länge har det varit mitt favoritställe. Beläget mitt på Biblioteksgatan delar jag mitt tycke med flera stockholmare och även turister. 

Wienercaféet – Biblioteksgatan 6

Helst pekar jag ut ett av deras bakverk och dricker en cappuchino, trots det serverar det här stället fantastiska luncher. Det här är stället du kan gå till oavsett vad klockan är. Frukost på morgonen, lunch och fika. Eller varför inte en Bellini under dessa ståtliga kristallkronor för att starta kvällen på bästa sätt? 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *