FLOWER SHOPPING

En bukett med rosor – Liv till hemmet. Håller ni med mig? Jag har svårt att vara hemma och omringad med tomma vaser. Helst köper jag med mig en stor bukett från Norrmalmstorg, i nödfall liljor från närmsta Ican. Kanske är det bara jag, eller så känner man sig inte lika ensam när blommor pryder köksbordet. 

Den tredje juni fick jag nycklarna till min drömlägenhet i handen. I prospektet stod det – ”En lägenhet som andas perfektion”. Jag kan inget annat en att hålla med. Från fiskbensparkett till gipsstuckatur till dubbeldörrar och cararra marmor. Just denna dag och denna bukett minns jag så väl. Jag fyllde 20 år och kanske hade jag fått världens bästa present. Min underbara lägenhet som så väl förtjänade en stor bukett med rosor. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Caroline Roxy - Winter wonderland Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MUSIC Ellinor Bjurström - Hej där! Caroline Roxy - Tom ford glasses

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *