ADD SOME SPARKLE

Mode är något som jag är övertygad om, handlar om att våga. För några år sedan var en stickad tröja och ett par jeans nog för mig. Det var så min vardagliga och även helg-uniform såg ut. Sedan kom jag underfund med att mode är något som ska spegla och tala för vem du är. Fortfarande, tycker jag att jag är väldigt sparsmakad när det kommer till att spegla min personlighet utifrån valet av kläder. Jag blir bättre på att våga för varje dag som går och den senaste tiden har jag kommit överens med mig själv om att våren 2017 kommer att bli min vår. 

Jacka Zara / Kjol Day Birger et Mikkelsen / Clutch Prada / Skor Christian Louboutin / Klocka Omega

Jag ser fram emot att få uppdatera garderoben med plagg som kan tala. I min person är jag galen, trots att jag varit väldigt tillbakadragen de senaste åren. Jag vet att om mina vänner skulle beskriva mig med ett ord, skulle det vara just ”galen”. Inte förrän nu är jag tillbaka på banan igen. Helst slänger jag nog på mig glitterjackan som jag hittade på Zaras rea för två år sedan och greppar min färgstarka clutch från Prada. Sedan tänker jag efter och kommer på de morgnar jag vaknar och inte vill något hellre en att slinka ned i ett par jeans och snöra på mig mina sneakers. Är det inte det mode ska handla om, trots allt? Humör, hur man mår, vem man vill vara. Enligt mig, absolut. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *