VARDAGSLYX

Idag mötte jag Emma utanför hennes kontor. Hon jobbar precis runt hörnet vilket är väldigt praktiskt. Vi gick sedan till Paradiset där jag introducerade henne för poké bowls som jag är helt besatt av. Jag väljer alltid surf’s up som den heter just på det stället. Då får man rå lax, sushiris med sallad, avocado, ingefära och chilimajonäs. Det är otroligt gott, fräscht och säkert väldigt lätt att göra hemma. 

Wienercaféet – Biblioteksgatan 6

Efter lunchen ville vi unna oss själva lite vardagslyx och stannade därför till på Wienercaféet. Något annat som mina smaklökar har fastnat för just nu är citronmarängpaj. Emma var sugen på choklad och valde deras mastiga chokladtårta som också den, är underbart god. Vi var även tvungna att dela på en macaronbakelse. Kortfattat, en väldigt bra lunchdate. 

Posted in: Uncategorized

You might also like

Paulina Danielsson - Dags att komma igång med träningen. Alexandra Nilsson - Veckans planer.. Alexandra Nilsson - Mina mål för hösten 2018 Alexandra Nilsson - Hetaste sneakers till hösten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *