LOUIS VUITTON TWIST

Jag är verkligen helt kär i min nya väska. Ni som läser min blogg vet att det var en julklapp från mig själv, till mig själv. Jag har tittat på väskan så länge och kände att det var ett väldigt bra tillfälle att köpa den. Den finns i så många färger, material och mönster. Jag valde ett säkert kort och valde den svarta. 

Imorse vaknade jag upp efter en fantastisk nyårsafton med mina underbara vänner. Vi skålade in det nya året med Champagne under fyrverkerierna i Nybroviken och vandrade efter några minuter iväg till Rose där vi dansade i flera timmar. Imorse vaknade jag trots det upp pigg och valde att städa. Nu ska jag åka hem till världens bästa Tommy och Lenny aka mina extra pappor. Kram! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *