PONCHO, KOSTYMBYXOR OCH STICKAT

Godmorgon! Min nya cape som jag visade er här passar alltså minst lika bra i stadsmiljö. Här matchade jag den med mina utsvängda kostymbyxor och en grå stickad tröja. Egentligen ganska enkelt men det blir en slående silhuett om ni frågar mig. 

Cape Cape Sweden
Stickat Samsoe Samsoe
Kostymbyxor Tiger of Sweden
Väska Prada 

Pratade precis med min partner in crime (Angelica) och kom underfund med hur underbar den kvinnan är! I julklapp gav vi varandra en resa till Barcelona! Gissa hur kul det kommer att bli! Min kärlek för den staden är obeskrivlig med tanke på alla fantastiska barer, restauranger och butiker.
 
Idag kommer nytt främmande till Sälen, Magda och Patrick som är mamma och pappas vänner och automatiskt då även mina. Magda är en riktig dryckesexpert och hon och jag har kommit överens om att hon ska gästblogga här ibland. Ni kommer alltså att få fantastiska dryckestips!

I samarbete med Cape Sweden

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *