CHRISTMAS GIFTS

Hej på er! Har ni haft en bra Jul? Som sagt så har jag firat i Sälen med familj, släkt och en hel del snö. Helt underbart med andra ord. Jag tänkte självklart visa er vad jag fått i julklapp, uppdelat i två inlägg. Så här kommer det första, med få, men riktigt fina saker. I de två lådorna ovan finns en underbar väska som jag gav mig själv i julklapp (hehe) och i den lilla lådan…. 

Det här supersnygga skärpet! Från mamma och pappa. Jag har faktiskt inget skärp, förutom ett par stycken från H&M som nog sett sina bästa dagar.. Därför är jag så glad över den här julklappen som kommer att användas flitigt. 

Två badlakan från Missoni! Också något otroligt välbehövligt. Jag ”samlar” på den här färgen av Missonis kollektion så det var en alldeles perfekt julklapp. 

Resten av mina julklappar kommer upp i ett annat inlägg i veckan. Då ska ni få se min nya väska! 

 Ha en bra dag, kramar. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *