CAPE SWEDEN

För två dagar sedan tog jag bilen, min lillasyster och alla julklappar och styrde mot Sälen! Mamma och pappa kom dit innan oss och nu är även lite släkt här för att fira julafton imorgon. Det är underbart här, sitter i soffan och tittar ut på fjället. Himlen är blå och solen påväg upp. 

capesweden.com

För en vecka sedan fick jag ett paket från Cape Sweden. Inuti? En helt underbar cape/poncho. Den heter Hannah och finns i flera färger. Här hittar ni den. Jag har verkligen letat efter den perfekta capen och testat allt från budget till dyrare. Äntligen har jag hittat den och även insett att jag nog kommer att flytta in i den. Den passar till kjol, byxor, klänning. Jag är överlycklig, den sitter så fint!

Och vet ni vad? Om ni anger koden christmas20 får ni hela 20%! 

I samarbete med Cape Sweden.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *